ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ
У КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ
   
Статистична інформація
Оновлено: 05.07.2021 9:21
Споживання продуктів харчування в домогосподарствах
 
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
Споживання продуктів харчування в домогосподарствах
(в перерахунку в первинний продукт) в середньому за місяць у розрахунку на одну особу
- м’ясо і м’ясопродукти, кг
4,3
4,7
4,7
5,2
5,1
4,8
4,9
4,8
4,9
5,6
5,6
- молоко і молочні продукти, кг
13,9
15,8
16,4
17,5
17,5
19,1
17,3
17,2
17,1
18,4
19,1
- яйця, шт.
19
21
19
20
20
21
19
18
19
21
22
- риба і рибопродукти, кг
1,6
1,7
1,8
2,0
1,8
1,7
1,6
1,4
1,5
1,7
1,5
- цукор, кг
2,9
3,0
3,1
3,2
3,3
3,1
2,9
2,8
2,9
2,8
2,9
- олія та інші рослин ні жири, кг
1,6
1,6
1,5
1,6
1,6
1,7
1,6
1,4
1,5
1,4
1,4
- картопля, кг
7,5
7,5
7,5
6,9
6,5
6,7
6,7
6,4
6,9
5,9
5,5
- овочі та баштанні, кг
9,1
9,9
9,0
9,4
8,2
8,8
8,9
8,6
9,1
9,2
9,8
- фрукти, ягоди, горіхи, виноград, кг
2,8
2,7
2,7
3,5
3,2
3,1
2,8
2,9
3,2
3,9
3,3
- хліб і хлібні продукти, кг
9,3
9,2
9,0
8,9
9,1
9,2
8,8
8,8
8,5
8,1
8,7
© Головне управління статистики у Кіровоградській області