Статистична інформація |
Оновлено:
05.04.2019 8:57
|
|
Динаміка потреби підприємств у працівниках за видами економічної діяльності1 |
(на кінець звітного періоду; осіб)
|
Всього |
у тому числі |
Сільське господарство, мисливство та лісове господарство |
Промисловість |
з неї |
Будівництво |
Торгівля; ремонт автомобілів, побутових виробів та предметів особистого вжитку |
Діяльність готелів та ресторанів |
Діяльність транспорту та зв'язку |
Фінансова діяльність |
Операції з нерухомим майном, оренда, інжиніринг та надання послуг підприємцям |
Державне управління |
Освiта |
Охорона здоров'я та надання соціальної допомоги |
Інші види економічної діяльності |
добувна промисловість |
переробна промисловість |
виробницвтво та розподімлення електроенергії, газу та води |
2002 |
2890 |
190 |
837 |
63 |
569 |
149 |
132 |
329 |
23 |
218 |
100 |
119 |
481 |
91 |
267 |
159 |
2003 |
3122 |
313 |
1005 |
89 |
670 |
246 |
107 |
274 |
15 |
165 |
87 |
114 |
552 |
122 |
206 |
162 |
2004 |
3477 |
314 |
1154 |
136 |
785 |
233 |
96 |
255 |
29 |
249 |
111 |
181 |
653 |
66 |
317 |
52 |
2005 |
3786 |
286 |
1281 |
144 |
956 |
181 |
158 |
368 |
16 |
252 |
140 |
232 |
549 |
63 |
344 |
97 |
2006 |
2985 |
212 |
1050 |
114 |
787 |
149 |
197 |
556 |
42 |
237 |
58 |
148 |
172 |
40 |
180 |
93 |
2007 |
3511 |
237 |
1085 |
32 |
831 |
222 |
218 |
609 |
46 |
236 |
56 |
262 |
345 |
61 |
254 |
102 |
2008 |
1064 |
120 |
273 |
13 |
91 |
31 |
31 |
131 |
6 |
66 |
17 |
104 |
87 |
31 |
159 |
39 |
2009 |
588 |
44 |
98 |
9 |
67 |
22 |
10 |
79 |
7 |
28 |
11 |
59 |
87 |
13 |
134 |
18 |
2010 |
621 |
18 |
118 |
4 |
90 |
24 |
26 |
187 |
4 |
57 |
8 |
25 |
69 |
10 |
73 |
26 |
2011 |
736 |
79 |
143 |
9 |
110 |
24 |
33 |
104 |
12 |
114 |
2 |
39 |
85 |
16 |
86 |
23 |
2012 |
625 |
60 |
116 |
1 |
101 |
14 |
4 |
122 |
22 |
69 |
2 |
13 |
84 |
23 |
93 |
17 |
|
1 Розробка показників за видами економічної діяльності здійснюється з 2002 року. Назви видів економічної діяльності приведені у відповідність до нової редакції Класифікації видів економічної діяльності (ДК 009:2005), яку прийнято і надано чинності наказом Держспоживстандарту від 26 грудня 2005 року №375. |
|