ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ
У КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ
   
  
Архів:  2019 
Міжнародна агропромислова виставка "AGROEXPO-2020"
З 30 вересня по 3 жовтня 2020 року у м. Кропивницькому проходила Міжнародна агропромислова виставка "AGROEXPO-2020"
Організаторами виставки виступили: Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Торгово-промислова палата України, Кіровоградська обласна державна адміністрація, Федерація роботодавців України, Асоціація "УкрАгроМаш", ВГО "Українська асоціація аграрних інженерів".
У VIII Міжнародній агропромисловій виставці "AGROEXPO-2020" взяли участь 450 компаній-експонентів та 500 учасників "Покровського ярмарку".
Учасником виставки було і Головне управління статистики у Кіровоградській області, яке представило статистичні публікації з різних галузей статистики. Зважаючи на тематичну спрямованість виставки, відвідувачів найбільше цікавила статистична інформація зі статистики сільського господарства, фінансів та торгівлі. Аграріям дана інформація необхідна для проведення аналізу сучасного стану аграрної галузі та визначення подальших перспективних напрямів розвитку сільськогосподарської діяльності.
У рамках виставки "AGROEXPO-2020" пройшов Всеукраїнський освітній ярмарок, в якому брали участь близько 20 вищих навчальних закладів України. Освітян зацікавила статистична інформація про роботу закладів вищої освіти Кіровоградської області.
За чотири дні роботи на виставці побувало близько 40 тисяч відвідувачів.
Під час роботи виставки проводились семінари, конференції, панельні дискусії. У тому числі, фахівцями Головного управління статистики у Кіровоградській області проведено заходи з окремими групами учасників виставки з метою інформування їх про інформаційно-публікаційну діяльність органів державної статистики.
© Головне управління статистики у Кіровоградській області