ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ
У КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ
   
Міжнародна агропромислова виставка “AgroExpo-2019”
  З 25 по 28 вересня 2019 року у м. Кропивницькому проходила Міжнародна агропромислова виставка "AgroExpo-2019". Виставка є наймасштабнішою в Україні і входить у десяток найбільших виставок у Європі. Експозиції розміщені у спеціальному павільйоні та на відкритих майданчиках загальною площею 125 тисяч квадратних метрів.
  Організаторами виставки є Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Торгово-Промислова Палата України, Кіровоградська обласна державна адміністрація, Федерація роботодавців України, Асоціація "Украгромаш", Асоціація аграрних інженерів.
  У виставці брали участь понад 580 учасників, серед них і Головне управління статистики у Кіровоградській області. Головною метою участі є активізація зовнішніх комунікацій та інформування громадськості про діяльність органів державної статистики. Головне управління статистики у Кіровоградській області представило на виставці статистичні публікації з різних галузей статистики, які можуть бути корисними для вивчення стану розвитку аграрної галузі та визначення пріоритетних напрямів виробництва та реалізації сільськогосподарської продукції.
  Також, у рамках виставки "AgroExpo-2019" пройшов Всеукраїнський освітній ярмарок, в якому брали участь 31 вищий навчальний заклад України. За 25-28 вересня 2019 року виставку відвідали близько 42 тис. осіб.
© Головне управління статистики у Кіровоградській області